I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, December 21, 2010

Hari Terakhir Persekolahan Di SASJ 2010

Assalamualaikum w.b.t. kepada semua pembaca yang menyudikan diri untuk membaca blog kami. Setelah lebih sebulan saya tidak meng'post' di blog ini, akhirnya saya kembali dengan satu pengalaman menarik sepanjang cuti semester yang lepas.

Pada kebiasaannya, cuti semester saya isikan dengan aktiviti-aktiviti yang berfaedah dan boleh memberi manfaat kepada saya serta keluarga. Antaranya ialah menebas semak samun di kebun belakang rumah, bermain badminton, memancing bersama sifu (saya la tu) dan memasak (andai diperlukan). 

Selain itu juga, saya isikan masa cuti saya dengan mengambil gambar kepada sesiapa saja yang memerlukan. Sepanjang cuti tersebut, adalah dua pihak yang memerlukan jurugambar seperti saya (belum mahir lagi) iaitu emak saya, selaku salah seorang guru di Sekolah Agama Setia Jaya di Kampung Parit Haji Ali, Parit Raja. Manakala yang seorang lagi ialah bakal pengantin yang melangsungkan perkahwinannya di Ulu Dengar, Kluang. Tetapi, untuk jurugambar perkahwinan tersebut telah dikendalikan oleh rakan saya (jiran sebelah rumah) yang lebih mesra dipanggil Daus.

Namun halnya bukanlah saya ingin berkongsi tentang gambar perkahwinan tersebut, tetapi saya ingin kongsikan tentang gambar yang saya telah ambil di Sekolah Agama Setia Jaya. Saya telah menggunakan kamera Sony DSLR a230 kepunyaan Daus yang sudi memberi pinjam kamera kesayangannya itu. Dan inilah antara hasilnya...nyummm3...makan free beb...heheKeceriaan jelas terpancar...nak cutila katerkan...Namanya Yassin...happy go lucky orangnye...Best!!!...makan kek potong...Saya sayang kawan sayaTenaga kerja SASJ (ustazah semuanya)Inilah anak murid kesayangan emak saya...Tahun depan tak jumpe lagi dah...Muka kelaparan tatkala diberi mee goreng sepinggan...


Sekian sahajalah perkongsian pengalaman saya kepada anda. Terima kasih sekali lagi kerana sudi membaca blog saya. Salam perjuangan dan selamat maju jaya...(",)
Disediakan oleh

Mohd Nur Syufaat
HM Production
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklaneka...(",)